Antena 3 CNN Actualitate Inedit Toți au întors capul după el! Ion Țiriac a defilat prin oraș cu o mașină scumpă de colecție

Toți au întors capul după el! Ion Țiriac a defilat prin oraș cu o mașină scumpă de colecție

Toți au întors capul după el! Ion Țiriac a defilat prin oraș cu o mașină scumpă de colecție
Sursa foto: foto: Intact Images
31 Mar 2017   •   19:01

Fan împătimit al maşinilor de epocă, Ion Ţiriac nu ratează nici o ocazie pentru a-şi etala colecţia de bijuterii. Mai ales acum, că vremea te îmbie la plimbări! Singura problemă pentru miliardar e probabil ordinea în care le scoate din garaj, scrie click.ro.

Ion Ţiriac deţine atâtea maşini încât ar putea să le schimbe zilnic, timp de un an de zile, fără să îi fie teamă că poate alege de două ori acelaşi model. Sute de maşini exclusiviste, majoritatea de epocă, aşteaptă să fie scoase din garaj, în funcţie de preferinţele de moment ale miliardarului. Contează starea de spirit, dar şi ţinuta omului de afacei, căci o maşină potrivită se asortează la fix cu cel care o conduce. Că nu prea are cine să-l însoţească la plimbare, nici nu e important pentru Ţiriac. Are destui bodyguarzi care să-i ţină de urât cât dă o raită pe străzile Capitalei.

Fotoreporterii Click! l-au surprins deunăzi pe Ţiriac în zona de nord a Bucureştiului, la volanul unui superb Rolls Royce Phantom, însoţit nu de una-două gărzi de corp, ci de o armată de ”bărbaţi în negru”.

×
Subiecte în articol: Ion Tiriac
Parteneri
Ministrul Agriculturii, prima reacție în scandalul puilor vopsiţi
x close