Antena 3 CNN Actualitate Inedit Toți de pe plajă întorceau capul după ea și o priveau cu dispreț. Când au înțeles despre ce este vorba, tuturor le-a fost rușine (FOTO+VIDEO)

Toți de pe plajă întorceau capul după ea și o priveau cu dispreț. Când au înțeles despre ce este vorba, tuturor le-a fost rușine (FOTO+VIDEO)

Toți de pe plajă întorceau capul după ea și o priveau cu dispreț. Când au înțeles despre ce este vorba, tuturor le-a fost rușine (FOTO+VIDEO)
Sursa foto: Foto: Pixabay.com
03 Noi 2017   •   12:26

Niciodată nu este prea târziu să te accepți și să te iubești așa cum ești. La 53 de ani, Sandra De Santos din Brazilia, diagnosticată cu neurofibromatoză de tip 1, o boală genetică care îi afectează sistemul nervos și pielea, a învățat asta și a avut curajul să se afișeze pe plajă în costum de baie.

Asta, deși întreg corpul său este acoperit de bube. „Au fost momente când eram atât de tristă uitându-mă în oglindă sau când vedeam oamenii uitându-se la mine pe stradă, dar familia m-a susținut mereu”, a povestit femeia, care a pierdut un copil din cauza acestei boli.

„Am fost tăcută multă vreme. Mai am trei copii, doi au această boală. Dar ei se uită la mine ca un exemplu, așa că trebuie să merg mai departe”, a mai povestit femeia, potrivit Mirror.

Boala femeii s-a declanșat la pubertate. „În fiecare zi mă trezeam și observam o nouă bubă. Mă priveam ca fiind diferită. Cu toate acestea, nimic nu m-a oprit să fac orice. Mereu am avut întâlniri. Am început la 17 ani și am ieșit mult. Am sărutat mult, am mers la baluri”, a mai povestit femeia.

Într-o zi l-a întâlnit pe Jose, care a acceptat-o așa cum este. Drept dovadă, pentru a fi un exemplu pentru copiii săi, femeia a făcut și gestul curajos de a apărea pe plajă în costum de baie.

×
Subiecte în articol: plaja rusine
Parteneri
Harta voturilor din Bucureşti. Cât "teren" controlează candidaţii
x close