Antena 3 CNN Actualitate Inedit Toți i-au admirat formele, însă nimeni nu îi știa secretul teribil. ”Eram obsedată să fac asta”

Toți i-au admirat formele, însă nimeni nu îi știa secretul teribil. ”Eram obsedată să fac asta”

Toți i-au admirat formele, însă nimeni nu îi știa secretul teribil. ”Eram obsedată să fac asta”
Sursa foto: Foto: facebook.com/jasmin.heaney
06 Mar 2016   •   16:22

O adolescentă din Dublin care, deși ajunsese să cântărească 40 de kilograme și își ascundea corpul sub haine largi pentru că se credea grasă, postează acum fotografii pe Facebook și Instagram în care își dezvăluie formele voluptoase.

Jasmin Heaney, acum în vârstă de 19 ani, ajunsese să aibă o siluetă scheletică, din cauza bulimiei și anorexiei de care suferea. La 18 ani, Jasmin avea puţin peste 40 de kg şi se vedea în continuare grasă. Această obsesie a apărut atunci când a început să intre pe site-uri care încurajau bulimia şi anorexia.

Familia lui Jasmine nu şi-a dat la început seama ce problemă are tânăra, iar atunci când a făcut-o, aceasta ajunsese într-o stare precară.

„Eram obsedată să fiu slabă. Verificam acele site-uri cu religiozitate. Aşa îmi începeam ziua”, a declarat tânăra pentru Daily Mail.

MAI MULTE IMAGINI AICI

Aceasta s-a speriat atunci când organismul ei nu a mai rezistat şi a început să se simtă din ce în ce mai rău.

„Abia reuşeam să mă ţin pe picioare şi aveam dureri puternice în piept. Ca să nu se observe cât de slabă sunt mă îmbrăcam cu haine largi, să nu mi se vadă silueta”, povesteşte Jasmin.

Într-un final, ea a cerut ajutorul specialiştilor și a fost salvată de la o moarte lentă dar sigură. Medicii i-au spus că riscă să moară dacă mai continuă în acest fel, iar adolescenta s-a convins că este vremea să revină la o viaţă normală.

La un an de când a cerut ajutorul, Jasmin arată bine şi are o siluetă voluptoasă. Tânăra se mândreşte acum cu silueta ei pe internet.

 
Just because this week is national ED awareness week, I thought I would share my own positive transformation I have gone...

Posted by Jasmin Rose Heaney on 26 Februarie 2016




×
Parteneri
Incendiu la etajul 12 al unui bloc din București, în noaptea de Înviere
x close