Antena 3 CNN Actualitate Inedit Toți i-au spus că e prea grasă să poarte costum de baie. Răspunsul ei a devenit viral

Toți i-au spus că e prea grasă să poarte costum de baie. Răspunsul ei a devenit viral

Toți i-au spus că e prea grasă să poarte costum de baie. Răspunsul ei a devenit viral
Sursa foto: Foto: captură video youtube.com
de S.T.    |    14 Aug 2017   •   18:34

Loey Lane este blogger de beauty și postează des filmulețe pe canalul ei de youtube numit LoeyLane.

Iată reacția ei după ce mulți i-au spus că e prea grasă pentru a purta constum de baie.

„Lucrul care mi se spune cel mai des e că fetele grase nu arată bine în costum de baie. Însă, eu nu sunt de acord cu acest lucru. Nu cred că cei care comentează pe youtube sunt în măsură să decidă ce e atrăgător și ce nu.

Al doilea lucru care mi se spune e că o fată grasă în costum de baie îi face să se simtă inconfortabil. De ce trebuie să renunți să porți ceva doar pentru că îi face pe alții să se simtă inconfortabil? Femeilor slabe de ce nu li se spune să nu mai poarte pantaloni scurți, de exemplu, pentru că îi fac pe alții să se simtă inconfortabil? Și de ce oamenilor grași li se spune să își acopere cât mai mult corpul.

Al treilea lucru care mi se spune e că promovez obezitatea. Deci, dacă cineva gras se îmbracă în haine sumare înseamnă că promovează obezitatea? Sau dacă cineva gras nu se simte groaznic în pielea lui și e mulțumit de cum arată, înseamnă că promovează obezitatea? 

Al patrulea lucru care mi se spune și care mă deranjează foarte tare e că atunci când cineva gras poartă un costum de baie din două piese, în loc să poarte unul care acoperă cât mai mult, ceilalți încep să comenteze: arăți dezgustător sau mergi la sală. Ce vreau să știți e că atunci când îmbrăcăm ceva sau postăm o poză în costum de baie, nu avem nevoie de aprobarea voastră. Nu avem nevoie de opinia voastră sau să decideți voi cu ce ne stă bine sau nu.”

×
Subiecte în articol: grasa costum costum de baie
Parteneri
Urmează o lună cu temperaturi neobișnuite în România
x close