Antena 3 CNN Actualitate Inedit Tragedii provocate de nevoia disperată de a impresiona. O româncă, printre victimele pozelor selfie

Tragedii provocate de nevoia disperată de a impresiona. O româncă, printre victimele pozelor selfie

Tragedii provocate de nevoia disperată de a impresiona. O româncă, printre victimele pozelor selfie
Sursa foto: Foto: thesatyrmag.com
23 Sep 2015   •   14:23

Din dorinţa de a face poze cât mai spectaculoase şi originale, multe persoane s-au rănit grav sau chiar şi-au pierdut viaţa în accidente tragice. Anul acesta, 12 persoane au murit în timp ce-şi făceau poze selfie, aproape de două ori mai multe decât victimele făcute de atacurile rechinilor, care au omorât doar 8 persoane, scrie adevărul.ro.

Din păcate, printre cele 12 victime din acest an se numără şi o româncă. O fată de 18 ani din Iaşi s-a electrocutat mortal după ce a vrut să-şi facă selfie pe un vagon de tren, sub firele de înaltă tensiune.

Citiţi mai mult pe adevărul.ro.







Din dorinţa de a face poze cât mai spectaculoase şi originale, multe persoane s-au rănit grav sau chiar şi-au pierdut viaţa în accidente tragice. Anul acesta, 12 persoane au murit în timp ce-şi făceau poze selfie, aproape de două ori mai multe decât victimele făcute de atacurile rechinilor, care au omorât doar 8 persoane.

Citeste mai mult: adev.ro/nv4mpd

×
Subiecte în articol: selfie romanca morti
Parteneri
Facturi Hidroelectrica, anunțul companiei pentru clienţi
x close