Antena 3 CNN Actualitate Inedit Trăiesc o altfel de poveste de iubire, iar atunci când ies pe stradă nimeni nu crede că formează o pereche. „Ne iubim și aș fi extaziată să rămân însărcinată”

Trăiesc o altfel de poveste de iubire, iar atunci când ies pe stradă nimeni nu crede că formează o pereche. „Ne iubim și aș fi extaziată să rămân însărcinată”

Trăiesc o altfel de poveste de iubire, iar atunci când ies pe stradă nimeni nu crede că formează o pereche. „Ne iubim și aș fi extaziată să rămân însărcinată”
03 Oct 2019   •   14:07

Trăiesc o altfel de poveste de iubire, iar atunci când ies pe stradă nimeni nu crede că formează o pereche.

Și asta pentru că îi desparte o diferență de vârstă de 40 de ani. Atunci când s-au cunoscut, Neville McDermott, avea 68 de ani, iar Rachel Roberts, 28.

Bărbatul din Australia, care se sprijinea într-un cadru metalic, îi era vecin și chiar s-a oferit să o ajute să renoveze casa. Așa că preț de câteva zile au lucrat cot la cot și s-au văzut în fiecare zi.

Atunci au înțeles că s-au îndrăgostit iremediabil unul de celălalt. “După câteva zile i-am zis lui Nev să se mute cu mine și cu mama. Aveam emoții când i-am spus mamei că suntem împreună, iar acum vreau ca Nev să stea cu noi. Și Nev avea emoții, dar nu avea de ce, pentru că mama l-a îmbrățișat”, a povestit Rachel, potrivit The Sun.

Atunci când merg pe stradă, pentru a se proteja de bârfă, cei doi se prezintă ca bunic și nepoată. Acum cuplu urmează să se căsătorească, Iar Rachel visează chiar să rămână însărcinată. „Aș fi extaziată dacă aș rămâne gravidă, dar știu că sunt șanse mici să se întâmple și m-am împăcat cu ideea. Nev merită”. 

Foto aici.

×
Subiecte în articol: poveste de iubire
Parteneri
Elena Mateescu anunță o nouă schimbare a vremii, de Florii
x close