Antena 3 Actualitate Inedit Trebuia să fie cea mai frumoasă zi din viața ei, când mireasa a fost lovită și trasă de lângă mire. Toată lumea a încremenit, când a văzut ce făcea cavalerul de onoare. „Nu trebuia să te însori cu ea niciodată!”

Trebuia să fie cea mai frumoasă zi din viața ei, când mireasa a fost lovită și trasă de lângă mire. Toată lumea a încremenit, când a văzut ce făcea cavalerul de onoare. „Nu trebuia să te însori cu ea niciodată!”

11 Dec 2019   •   16:28
Trebuia să fie cea mai frumoasă zi din viața ei, când mireasa a fost lovită și trasă de lângă mire. Toată lumea a încremenit, când a văzut ce făcea cavalerul de onoare. „Nu trebuia să te însori cu ea niciodată!” Foto: Pixabay.com

Cea mai frumoasă zi din viața unei mirese s-a transformat într-un coșmar din cauza cavalerului de onoare.

Bărbatul, care era și fratele mirelui, a avur o ieșire nervoasă pe fondul consumului de alcool, iar victimă i-a căzut chiar cumnata lui. 

Tomos Rhydian Wilson, 29 de ani, i-a dat miresei un pumn și a târât-o pe scări, înainte de a ataca și două dintre surorile și pe mama miresei. 

Cavalerul a tras-o pe Erin Mason-George chiar de rochia de mireasă și a început să urle la mire că nu ar fi trebuit să se însoare niciodată cu ea. 

Bărbatul a fost acum condamnat pentru cinci capete de acuzare pentru agresiune și două pentru distrugere, scrie The Sun. 

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj la numărul 0744.882.200 pe Whatsapp sau Signal

×
Parteneri
x close