Antena 3 CNN Actualitate Inedit Trebuia să fie o glumă, dar a revoltat o lume întreagă. Cum au fost puse să pozeze fetele dintr-o familie americană

Trebuia să fie o glumă, dar a revoltat o lume întreagă. Cum au fost puse să pozeze fetele dintr-o familie americană

Trebuia să fie o glumă, dar a revoltat o lume întreagă. Cum au fost puse să pozeze fetele dintr-o familie americană
Sursa foto: Foto: Facebook
16 Dec 2015   •   12:06

Unele femei vorbesc mult. Asta nu este o noutate. Cel puţin nu pentru fotografa Hannah Hawkes din SUA. Ea s-a gândit să realizeze o şedinţă foto amuzantă, însă modul în care şi-a pus subiecții să pozeze a fost cel puţin neinspirată şi a atras foarte multe critici.

În fotografia pe care a postat-o pe pagina sa de Facebook, fetele apar cu scotch la gură, in timp ce bărbatul tine în mână o pancartă cu mesajul „pace pe Pământ”.

În timp ce unele persoane au înțeles că este vorba despre o glumă nevinovată, altele s-au simțit lezate de mesajul transmis de fotografie. „Este o imagine lipsită de gust, este îngrozitoare”, a comentat un internaut.

„Înțeleg că este vorba despre o glumă. Este o glumă pentru tine și familia ta. Pentru că, în America, femeile sunt discriminate și s-au luptat și încă se luptă să-și facă auzite opiniile care, de multe ori, sunt considerate inferioare în comparație cu cele ale bărbaților”, a comentat un alt utilizator Facebook.

Ca răspuns la criticile primite, fotografa a postat următorul mesaj: „Nu susțin abuzurile sau degradarea imaginii femeilor. Fotografia a fost realizată la cererea familiei și nu a avut ca scop promovarea abuzurilor împtriva femeilor”.



×
Subiecte în articol: fotografie femei
Parteneri
Crimă șocantă într-un bloc din Sectorul 2 al Bucureştiului
x close