Antena 3 CNN Actualitate Inedit Trebuia să fie vacanța lor de vis, dar totul s-a transformat într-un adevărat coșmar. „Erau peste tot!” (FOTO)

Trebuia să fie vacanța lor de vis, dar totul s-a transformat într-un adevărat coșmar. „Erau peste tot!” (FOTO)

Trebuia să fie vacanța lor de vis, dar totul s-a transformat într-un adevărat coșmar. „Erau peste tot!” (FOTO)
Sursa foto: Foto: Facebook/Katie Stephens
29 Ian 2018   •   17:24

Trebuia să fie vacanța lor de vis, dar totul s-a transformat într-un coșmar pentru un cuplu. Eddie Zytner și Katie Stephens din Windsor, Ontario, s-au întors acasă din sejurul în Caraibe cu picioarele infestate de paraziți.

„Mâncărimile erau insuportabile. Aveam o duzină de viermi în picioare, la fel și Katie. Mi se face rău numai gândindu-mă la asta. Este atât de dezgustător de a avea ceva atât de viu încât nu vrei să mai exiști” , a povestit Eddie Zytner, potrivit Daily Mail.

Afecțiunea care poartă numele de Larva Migrans cutanată se datorează intrării în piele a unor larve a unui parazit, un anchilostom de la câine sau pisică. El se contactează în zonele tropicale, mergând cu picioarele goale pe nisip sau pe un sol umed.

După ce au primit tratament specializat, cei doi îndrăgostiți au început să se simtă mai bine, însă tratamentul este de lungă durată. 

 

×
Parteneri
Zeci de tornade impresionante au lovit centrul Statelor Unite
x close