Antena 3 CNN Actualitate Inedit Trecătorii au văzut în mașină două fetițe și s-au apropiat. Și-au dat seama imediat că se întâmplă ceva grav și au chemat poliția. În scurt timp, oamenii legii au dat de părinți. Au fost de-a dreptul șocați să vadă ce făceau aceștia în tot acest timp

Trecătorii au văzut în mașină două fetițe și s-au apropiat. Și-au dat seama imediat că se întâmplă ceva grav și au chemat poliția. În scurt timp, oamenii legii au dat de părinți. Au fost de-a dreptul șocați să vadă ce făceau aceștia în tot acest timp

Trecătorii au văzut în mașină două fetițe și s-au apropiat. Și-au dat seama imediat că se întâmplă ceva grav și au chemat poliția. În scurt timp, oamenii legii au dat de părinți. Au fost de-a dreptul șocați să vadă ce făceau aceștia în tot acest timp
29 Mar 2019   •   11:39

Trecătorii au văzut într-o mașină două fetițe și s-au apropiat. Și-au dat seama imediat că se întâmplă ceva grav și au chemat poliția.

Oamenii legii i-au găsit în scurt timp și pe părinții lor: tatăl juca la păcănele, iar mama făcea amor într-o parcare. Pe bani.

Se întâmpla în luna noiembrie 2017, în Italia. Cele două fetițe de doar șapte luni şi doi ani erau copiii unor români. Erau închise și abandonate în autovehicul într-o parcare din Borgo San Giacomo, provincia Brescia. Carabinierii i-au găsit repede pe părinţi, doi români.

Tatăl, 44 de ani, intrase într-o sală de jocuri şi se juca la păcănele, în vreme ce mama, 22 de ani, se prostitua la câteva sute de metri de parcare. Cele două copile au fost preluate imediat de serviciile de asistenţă socială şi duse într-un centru special.

Medicii, alertaţi de hiperactivitatea fetiţelor, au făcut analize şi au descoperit urme de cocaină în sânge, la ambele. Practic, părinţii le drogau cu cocaină pentru a sta liniştite în maşină.

Asistenţa socială a deschis imediat un proces şi judecătorii Curţii de Minori din Brescia au decis ca părinţii naturali să fie decăzuţi din toate drepturile. Acum, după mai bine de un an, procurorul a obținut ordinul de arestare. Părinţii au cerut suspedarea procesului pentru un an, promiţând că îşi vor găsi de muncă şi vor închiria o locuinţă decentă, fiind de acord să intre şi într-un program pentru consumatorii de droguri. Numai că, cei doi români nu au respectat condiţiile înţelegerii.

Autorităţile italiene i-au decăzut definitiv din drepturile părinteşti pe cei doi. Cele două fetiţe vor intra acum într-un program special de adopţie şi se va încerca găsirea unei familii care să le adopte împreună, scrie gazetaroamaneasca.com.

 

×
Parteneri
Ion Iliescu și Petre Roman, audiați în Dosarul Mineriadei, după 34 de ani
x close