Antena 3 CNN Actualitate Inedit Tudor Gheorghe s-a urcat într-un taxi cu soția. Nu i-a venit să creadă când a văzut cine e taximetristul: „E o glumă?”

Tudor Gheorghe s-a urcat într-un taxi cu soția. Nu i-a venit să creadă când a văzut cine e taximetristul: „E o glumă?”

Tudor Gheorghe s-a urcat într-un taxi cu soția. Nu i-a venit să creadă când a văzut cine e taximetristul: „E o glumă?”
Sursa foto: Foto: Captură Antena 3
15 Apr 2019   •   15:30

Tudor Gheorghe se pregătește de un nou concert, pe 20 mai, la Sala Palatului. Artistul în vârstă de 73 de ani e gata pentru spectacolul "Femeia", alături de corul și orchestra Concertino. Un alt Tudor Gheorghe, cu 22 de ani mai tânăr, e în cursă pe taxi! O coincidență de nume care-l face să vorbească de artist cu fiecare client pe care-l ia din stradă sau la comandă.

„Așa mă cheamă! Eu sunt Tudor Gheorghe! Nu e nicio glumă. Fac taximetrie din ’90, atunci când aveam două mașini. Făceam bani frumoși. Mi-am luat casă din taximetrie, mi-am luat multe lucruri. Lucram la fabrica de televizoare din Pipera. Începeam programul de la 6 dimineața. Aveam pe mână televizoare ca Nei, Telecolor, Cromatic, Diamant. După opt ore mă suiam în mașină și făceam o grămadă de bani pe taxi. Aveam 21 de ani, sâmbăta și duminica era show mare de tot pe litoral, la munte. Ne distram, făceam chefuri mari!”, spune Tudor Gheorghe, taximetristul, potrivit Libertatea.

În urmă cu patru ani surpriză! L-a luat pe celebrul artist de acasă. „Eram în taxi, pac comandă! 3 minute la «Tudor Gheorghe». Undeva pe Tineretului. Când s-a suit în mașină, nu-i venea să creadă. L-am dus pe tizul meu acum vreo trei, patru ani. Era cu soția și mergeau la un concert la Sala Palatului. A crezut că fac mișto de el când i-am zis cum mă cheamă. I-am arătat legitimația, ecusonul din geam. Credea că glumesc! Și lumea mă întreabă, mai glumește, dar nu sunt rudă cu el”, povestește șoferul.

×
Subiecte în articol: taxi Tudor Gheorghe
Parteneri
Ministrul Muncii anunță calendarul livrării pensiilor înainte de Paște
x close