x close

Turistă arestată pentru că se plimba în costum de baie pe o plajă exotică iubită de mulți români. „Mă agresaţi sexual!”

de A.M.P    |    08 Feb 2020   •   18:45
Turistă arestată pentru că se plimba în costum de baie pe o plajă exotică iubită de mulți români. „Mă agresaţi sexual!” 482 Foto captura Video

O turistă a fost arestată în Maldive pentru că se plimba în costum de baie pe insula Maafushi, în afara resorturilor turistice. 

In imaginile postate pe Internet se vede cum tânăra, cel mai probabil din Marea Britanie, se opune arestării și strigă ”Mă agresați sexual” către polițiștii care încearcă să o imobilizeze și să o acopere cu un prosop, scrie The Independent.

Comisarul serviciului de poliţie din Maldive, Mohamed Hameed, și-a prezentat scuze cu privire la modul în care s-a desfășurat această arestare și a confirmat că tânăra a fost reținută ca urmare a faptului că era „îmbrăcată necorespunzător” şi „ameţită de alcool”.

„Incidentul din Maafushi, în timpul căruia ofiţerii noştri au reţinut o turistă de sex feminin, pare să fi fost prost gestionat. Cer scuze turistei şi publicului pentru acest lucru. Provocarea pe care am acceptat-o este să profesionalizez serviciul de poliţie şi lucrăm la asta. Incidentul este cercetat“, a transmis el.

Tânăra a fost eliberată în cursul aceleiaşi seri, fără să fie formulate acuzaţii împotriva ei. 

Potrivit codului vestimentar local, turiştii trebuie să se îmbrace modest „în afara staţiunilor turistice, ca semn de respect faţă de comunitate“.

Citeşte mai multe despre:

costum de baie Maldive
Parterneri
Parterneri
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri!
Nu, multumesc Accept
sati