Antena 3 CNN Actualitate Inedit Turistă arestată pentru că se plimba în costum de baie pe o plajă exotică iubită de mulți români. „Mă agresaţi sexual!”

Turistă arestată pentru că se plimba în costum de baie pe o plajă exotică iubită de mulți români. „Mă agresaţi sexual!”

O turistă a fost arestată în Maldive pentru că se plimba în costum de baie pe insula Maafushi, în afara resorturilor turistice. 

Turistă arestată pentru că se plimba în costum de baie pe o plajă exotică iubită de mulți români. „Mă agresaţi sexual!”
Sursa foto: Foto captura Video
08 Feb 2020   •   18:45

In imaginile postate pe Internet se vede cum tânăra, cel mai probabil din Marea Britanie, se opune arestării și strigă ”Mă agresați sexual” către polițiștii care încearcă să o imobilizeze și să o acopere cu un prosop, scrie The Independent.

Comisarul serviciului de poliţie din Maldive, Mohamed Hameed, și-a prezentat scuze cu privire la modul în care s-a desfășurat această arestare și a confirmat că tânăra a fost reținută ca urmare a faptului că era „îmbrăcată necorespunzător” şi „ameţită de alcool”.

„Incidentul din Maafushi, în timpul căruia ofiţerii noştri au reţinut o turistă de sex feminin, pare să fi fost prost gestionat. Cer scuze turistei şi publicului pentru acest lucru. Provocarea pe care am acceptat-o este să profesionalizez serviciul de poliţie şi lucrăm la asta. Incidentul este cercetat“, a transmis el.

Tânăra a fost eliberată în cursul aceleiaşi seri, fără să fie formulate acuzaţii împotriva ei. 

Potrivit codului vestimentar local, turiştii trebuie să se îmbrace modest „în afara staţiunilor turistice, ca semn de respect faţă de comunitate“.

×
Subiecte în articol: costum de baie Maldive
Parteneri
Sondaj pentru Primăria Capitalei. Candidaţii care pierd voturi
x close