x close

Turiștii aflați la cabana din Râșnov au văzut o capră neagră cum se apropie de ei. Și-au dat seama imediat că era rănită. A urmat ceva de-a dreptul impresionant. „Rar vezi așa ceva!”

15 Iul 2019   •   11:15
Turiștii aflați la cabana din Râșnov au văzut o capră neagră cum se apropie de ei. Și-au dat seama imediat că era rănită. A urmat ceva de-a dreptul impresionant. „Rar vezi așa ceva!” Foto: Observatorul Prahovean

Turiștii aflați la cabana Mălăiești din Râșnov au văzut o capră neagră cum se apropie de ei. Și-au dat seama imediat că era rănită. A urmat ceva de-a dreptul impresionant. „Rar vezi așa ceva!”

Animalul a stat cuminte, ca și cum ar fi știut că i-au venit salvatorii. 

Ion și Vlad Adămuță, tată și fiu, membri în echipa Salvamont Râșnov, au decis să care capra neagră în spate până în zona Glăjărie, de unde a fost preluată de o mașină și dusă la veterinar. Animalul a intrat în operație, urmând ca după această intervenție chirurgicală și modul în care se va recupera, specialiștii să hotărască unde va putea supraviețui în siguranță.

„Animalul este tânăr, are undeva la trei ani, iar ca greutate cred că vreo 50 de kilograme. Când a fost chemată a venit spre cei de la Salvamont, parcă a simțit că au venit salvatorii ei”, a declarat în exclusivitate unul dintre martorii evenimentului de la Mălăiești pentru observatorulph.ro.

Citeşte mai multe despre:

salvamontisti
Parterneri
Parterneri
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri!
Nu, multumesc Accept
sati