Antena 3 CNN Actualitate Inedit Turiștii dintr-un hotel din Băile Tușnad auzeau zgomote ciudate venind de la parter și au ieșit să vadă ce se întâmplă. Nu le-a venit să creadă. „Era chiar acolo în holul hotelului”

Turiștii dintr-un hotel din Băile Tușnad auzeau zgomote ciudate venind de la parter și au ieșit să vadă ce se întâmplă. Nu le-a venit să creadă. „Era chiar acolo în holul hotelului”

Turiștii dintr-un hotel din Băile Tușnad auzeau zgomote ciudate venind de la parter și au ieșit să vadă ce se întâmplă. Nu le-a venit să creadă. „Era chiar acolo în holul hotelului”
Sursa foto: Foto: Pixabay.com
11 Iul 2019   •   13:56

Turiștii dintr-un hotel din Băile Tușnad auzeau zgomote ciudate venind de la parter și au ieșit să vadă ce se întâmplă. Nu le-a venit să creadă. „Era chiar acolo în holul hotelului”.

Este vorba de un urs care a încercat să intre într-un hotel din Băile Tuşnad. Animalul s-ar fi rănit la unul dintre membre, după ce a spart un geam şi a fugit în pădure, jandarmii fiind prezenţi în zonă pentru a nu permite accesul turiştilor.

Potrivit Biroului de Presă al Inspectoratului Judeţean de Jandarmi (IJJ) Harghita, prezenţa ursului rănit a fost anunţată la numărul 112, la faţa locului deplasându-se o patrulă de jandarmi montani.

"Din cele relatate de apelant a reieşit faptul că, ursul ar fi încercat să intre într-un hotel din staţiune şi ca urmare a spargerii unui geam s-a rănit la unul dintre membre. Ulterior s-a îndreptat spre pădurea din apropiere, în apropierea traseului ce trece pe lângă Turnul Apor spre Lacul Sfânta Ana. În zonă a fost trimisă imediat o patrulă de jandarmerie din cadrul Postului de Jandarmi Montan Băile Tuşnad, pentru identificarea zonei unde s-ar afla animalul rănit şi pentru a evita punerea în pericol a celor aflaţi în imediata apropiere, fiind anunţate şi celelalte autorităţi cu competenţe în domeniu, respectiv Garda Naţională de Mediu - Comisariatul Judeţean Harghita, Direcţia Sanitar-Veterinară şi pentru Siguranţa Alimentelor Harghita şi Asociaţiile de Vânătoare Sfânta Ana şi Băile Tuşnad", precizează un comunicat al IJJ Harghita.

Momentan, jandarmii asigură zona pentru a nu permite accesul turiştilor în aria unde se presupune că s-ar afla ursul rănit, precum şi pentru a oferi specialiştilor posibilitatea de a căuta animalul vătămat.

 

×
Subiecte în articol: hotel
Parteneri
Pensia pe care o va avea Klaus Iohannis după 42 de ani de muncă
x close