Antena 3 CNN Actualitate Inedit Un bărbat care și-a sugrumat iubita a murit în timp ce o îngropa din cauza unui atac de cord

Un bărbat care și-a sugrumat iubita a murit în timp ce o îngropa din cauza unui atac de cord

Un bărbat de 60 de ani, care și-a sugrumat iubita, a murit în urma unui atac de cord în timp ce îi îngropa trupul în curtea casei în care locuiau.

Un bărbat care și-a sugrumat iubita a murit în timp ce o îngropa din cauza unui atac de cord
Sursa foto: Twitter/ Daily Mail Online
de Redacția Antena 3 CNN    |    11 Mai 2022   •   15:37

Joseph McKinnon, în vârstă de 60 de ani, a decedat imediat după ce a ucis-o pe Patricia Dent, în vârstă de 65 de ani. Individul a săpat o groapă în grădină, înainte să o sugrume pe femeie să o învelească în saci de gunoi. În timp ce o îngropa, bărbatul a suferit un un stop cardiac și a murit.

Polițiștii au venit după ce vecinii l-au văzut pe McKinnon și au sunat la numărul de urgență. Când au ajus la fața locului, oamenii legii au găsit trupul femeii în groapa lângă care se afla cadavrul partenerului ei.

”S-a confirmat cauza morții domnului McKinnon: un eveniment cardiac. S-a descoperit că doamna Dent a murit prin strangulare”, au explicat șeriful din comitatul Edgefield, Jody Rowland, și medicul legist, David Burnett.

”Dovezile adunate la fața locului, împreună cu declarațiile martorilor i-au ajutat pe anchetatori să construiască o cronologie, ne-au făcut să credem că domnul McKinnon a atacat-o pe doamna Dent în timp ce se afla în casa lor”, au adăugat.

Sora geamănă a femeii ucise, Pamela Briggs, a spus că este ”șocată” și că ”nu se aștepta” la așa ceva, scrie Daily Mail.

”Toți cei care au cunoscut-o vreodată au plăcut-o. Era plină de energie. Avea 65 de ani și lucra”, a declarat aceasta.

”Aș spune un coșmar și vreau să mă trezesc. Știu că nu este. Aceasta este realitatea și viața, și o mare parte din mine a dispărut, iar acum va trebui să trăiesc cu asta”, a adăugat.

 

×
Parteneri
Facturi Hidroelectrica, anunțul companiei pentru clienţi
x close