Antena 3 CNN Actualitate Inedit Uimitor! Care este semnificația liniilor de la încheietura mâinii

Uimitor! Care este semnificația liniilor de la încheietura mâinii

Uimitor! Care este semnificația liniilor de la încheietura mâinii
13 Oct 2017   •   17:06

Liniile de la încheietura mâinii deţin anumite semnificaţii în legătură cu sănătatea şi prosperitatea unei persoane.

Aceste linii pe care le poți observa la încheietura mâinii, poartă numele de linii Rascette. Numărul de linii de la încheietură reprezintă longevitatea.

Dacă prima linie este continuă şi marcată cu claritate, aceasta indică 23-28 de ani de viaţă, în timp ce cea de-a doua linie reprezintă 46-56 ani de viaţă. A treia linie între 69 şi 84 de ani, iar cea de-a patra înseamnă că vei trăi peste 84 de ani.

De asemenea, fiecare linie poartă o semnificație în legătură cu destinul. Astfel, prima linie de la încheietură este considerată a fi cea mai importantă. O linie adâncă şi clară indică că eşti sănătoasă şi în formă. Dacă nu e trasată bine şi e oarecum neclară, înseamnă că eşti o persoană indulgentă şi nechibzuită. A doua linie indică prosperitate, fericire şi bogăţie. Cea de-a treia linie de la încheietură arată popularitatea unei persoane, iar dacă aceasta este continuă şi nu prezintă verigi, înseamnă că persoana este influentă.

Potrivit floaredetei.ro, a patra linie de la încheietură e considerată a fi o paralelă a celei de-a treia, întărind şi mai mult ideea de autoritate.

×
Subiecte în articol: mana palma
Parteneri
Cât costă coșul de cumpărături cu două săptămâni înainte de Paște
x close