Antena 3 Actualitate Inedit Uluitor! Cum înregistra Elena Ceaușescu partidele de amor ale nomenclaturiștilor!

Uluitor! Cum înregistra Elena Ceaușescu partidele de amor ale nomenclaturiștilor!

02 Mai 2019   •   17:26
Uluitor! Cum înregistra Elena Ceaușescu partidele de amor ale nomenclaturiștilor!

Una dintre obsesiile majore ale Elenei Ceaușescu era să știe cum fac sex nevestele nomenclaturiștilor. Îi punea pe agenții lui Ceaușescu să planteze microfoane în camerele lor, iar apoi asculta casetele aduse de securiști, fericită să afle detalii din viața intimă a altor oameni. Elena Ceaușescu era obsedată de actrița Violeta Andrei, soția ministrului de externe Ștefan Andrei, conform sursei citate.

„Pe la mijlocul anilor 70, Elena a vrut să știe «cum face Violeta dragoste». Câteva zile mai târziu, când i-am pus un magnetofon pe birou, Elena nu se mai sătura ascultând înregistrarea.

- C**** dracului, a spus Elena respirând din greu. Ascult-o, dragă, cum șuieră din vârful limbii și cum începe-apoi să urle ca hiena, de-ți sparge timpanele.
Din acea zi, Elena a făcut o pasiune pentru Violeta. În aprilie, Elena a cerut să i se instaleze echipament de ascultare în  «camera din spate», iar după aceea a început să păstreze casetele cu Violeta. Și altele.", scrie în cartea „Orizonturi roșii”.

Continuarea, pe Click!

 

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj la numărul 0744.882.200 pe Whatsapp sau Signal

×
Parteneri
x close