Antena 3 CNN Actualitate Inedit Uluitor. Unde s-ar ascunde întreaga populație a Moscovei în cazul unui atac aerian sau dezastru natural

Uluitor. Unde s-ar ascunde întreaga populație a Moscovei în cazul unui atac aerian sau dezastru natural

Uluitor. Unde s-ar ascunde întreaga populație a Moscovei în cazul unui atac aerian sau dezastru natural
Sursa foto: foto: Pixabay.com
16 Feb 2018   •   10:38

Ca urmare a punerii în aplicare a noului plan de apărare civilă, în Moscova s-a efectuat un inventar al spațiului subteran al orașului.

Conform inventarului, 100 % din populație se poate adăposi în subteran în caz de atacuri aeriene, dezastre naturale, etc, scrie atlas-geografic.net.

În prezent, în Moscova, locuiesc aproape 12 milioane de oameni. Este un megaoras în care se află unul dintre cele mai mari centre de afaceri din lume. Economia orașului este de 1.257 trilioane de dolari, ceea ce constituie 62% din economia totală a Rusiei. În Moscova lucreaza foarte mulți străini proveniți din țări ca Republica Moldova, Ucraina, Letonia, Belarus etc.

Conducerea orașului are în vedere mai multe îmbunătățiri:  o legislație bună în domeniu, modernizarea sistemelor de gestionare și de alarmă, pregătirea temeinică a forțelor de apărare civilă, îmbunătățirea educației populației în domeniul apărării civile, dezvoltarea cooperării cu țările vecine în acest domeniu.

×
Parteneri
Marcel Ciolacu dă asigurări: Sunt bani de salarii si pensii
x close