Un adolescent împușcat în cap și-a revenit inexplicabil. Medicii nu îi mai dădeau nicio șansă. „A fost imediat după ce preotul a făcut acest lucru”

05 Iul 2018   •   13:53
Un adolescent împușcat în cap și-a revenit inexplicabil. Medicii nu îi mai dădeau nicio șansă. „A fost imediat după ce preotul a făcut acest lucru” Foto: Facebook

Charles Quimby este un adolescent în vârstă de 19 ani, care a fost la un pas de moarte, după ce un prieten l-a împușcat în cap.

După incident, medicii nu i-au mai dat nicio șansă, așa că părinții au chemat un preot pentru a-l împărtăși. Însă, fix în momentul în care preotul a terminat de citit rugăciunile, tânărul a început să se miște.

„Vă spun, a fost imediat după ce preotul a făcut acest lucru. Cred că acest lucru a jucat un rol foarte important”, a declarat mama lui Charles.

După câteva zile, Quimby a început să respire fără ajutorul aparatelor și răspunde la comenzile medicilor.

Însă fragmentul metalic încă este blocat în capul său și ar putea conduce la leziuni ale creierului, a anunțat tatăl adolescentului. „Ar putea să îi afecteze vederea și mișcarea parțială. Se află în creierul lui. Se simte puțin mai bine. Până acum, totul merge bine”, a declarat bărbatul, potrivit Fox News.

Parteneri
sati
x close