Antena 3 CNN Actualitate Inedit Un american susține că vindecă oamenii cu coronavirus prin televizor: „Pune mâna pe televizor. Aleluia. Acum spune: O iau. O am. E a mea”

Un american susține că vindecă oamenii cu coronavirus prin televizor: „Pune mâna pe televizor. Aleluia. Acum spune: O iau. O am. E a mea”

Un controversat televangelist din SUA susține că îi poate vindeca pe telespectatorii care suferă de coronavirus prin intermediul televizorului, iar transmisiunile sale au devenit virale pe Internet.

Un american susține că vindecă oamenii cu coronavirus prin televizor: „Pune mâna pe televizor. Aleluia. Acum spune: O iau. O am. E a mea”
13 Mar 2020   •   09:35

Kenneth Copeland, în vârstă de 83 de ani, a revenit în atenția publicului după ce a anunțat că poate vindeca bolnavii din confortul studioului său de televiziune de pe Victory News, scrie The Independent.

Înr-una dintre transmisiune sale, Kenneth Copeland se apropie cu mâna îmbibată de ulei de camera de filmat și le spune celor care îl privesc: 

Pune mâna pe televizor.  Aleluia. Mulțumesc, Doamne Iisuse. El a primit vindecarea ta. Acum spune-o: „O iau. O am. E a mea. Îți mulțumesc și te laud pentru asta ... '

Conform Cuvântului lui Dumnezeu, sunt vindecat.  Și nu consider propriul corp. Nu consider simptome în propriul meu corp, ci doar ceea ce Dumnezeu a promis.

Doar ceea ce a spus Cuvântul. Și prin puterea Sa, am fost vindecat. Și prin puterea sa, sunt vindecat acum.

Nu sunt bolnavul care încearcă să se vindece. Eu sunt vindecat, iar Diavolul încearcă să-mi dea gripa! ... Sau orice altceva încearcă.

Vindecă-te și fii bine în numele dulce al lui Isus. Amin. Aleluia”.

×
Subiecte în articol: Kenneth Copeland coronavirus
Parteneri
Atenţionare meteo ANM: Ploi, vijelii, lapoviţă şi ninsoare
x close