Antena 3 Actualitate Inedit Un băiețel a lăsat 5 dolari la ușa unei doamne. Când a aflat motivul, femeia a izbucnit în lacrimi - FOTO

Un băiețel a lăsat 5 dolari la ușa unei doamne. Când a aflat motivul, femeia a izbucnit în lacrimi - FOTO

14 Mar 2017   •   14:13
Un băiețel a lăsat 5 dolari la ușa unei doamne. Când a aflat motivul, femeia a izbucnit în lacrimi - FOTO
Sursa foto: Foto: Facebook

”Îmi cer scuze că v-am furat clopoțeii de vânt, mama noastră a murit și ei îi plăceau fluturașii, așa că sora mea a luat clopoțeii și i-a pus la geamul casei noastre. Îmi pare rău, aceștia sunt toți banii pe care îi am, vă rog să nu fiți supărată pe noi.- Jake”

Acesta este mesajul pe care Chrissy Marie Wright l-a găsit la ușa casei sale într-o dimineață. Profund impresionantă, Chrissy Marie Wright vrea să îl găsească pe acest băiețel și pe surioara lui pentru a le returna banii.

Femeia a postat pe contul ei de Facebook o poza cu mesajul copilului si banii lăsați și a scris: ”Ei bine Jake, nu știu cine ești dar poți să vii să-ți iei banii înapoi, scumpule. Am vreo trei clopoței de genul aceluia așa că poți să te întorci să-ți iei banii înapoi și să mai iei un clopoțel ca să aveți amândoi, și tu și sora ta, unul pentru fiecare. Nu sunt supărată, te rog mai treci pe la mine acasă.”

Chrissy a declarat pentru o publicație locală că și ea și-a pierdut mama când avea 5 ani așa că înțelege durerea prin care trece micul Jake. Ea a înființat și un grup de Facebook care se numește “Jake’s Butterfly” pentru a-l găsi pe băiețel și pentru a-l ajuta.

Sursă: www.indy100.com

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj la numărul 0744.882.200 pe Whatsapp sau Signal

×
Parteneri
x close