Antena 3 CNN Actualitate Inedit Un bărbat care dormea într-un cimitir din Huși a auzit zgomote ciudate venind dintr-un mormânt. S-a dus la preot și i-a spus, dar l-a crezut nebun. Cum zgomotele continuau, acesta a cerut iar ajutor. Înfiorător ce au găsit acolo (VIDEO)

Un bărbat care dormea într-un cimitir din Huși a auzit zgomote ciudate venind dintr-un mormânt. S-a dus la preot și i-a spus, dar l-a crezut nebun. Cum zgomotele continuau, acesta a cerut iar ajutor. Înfiorător ce au găsit acolo (VIDEO)

Un bărbat care dormea într-un cimitir din Huși a auzit zgomote ciudate venind dintr-un mormânt. S-a dus la preot și i-a spus, dar l-a crezut nebun. Cum zgomotele continuau, acesta a cerut iar ajutor. Înfiorător ce au găsit acolo.

Un bărbat care dormea într-un cimitir din Huși a auzit zgomote ciudate venind dintr-un mormânt. S-a dus la preot și i-a spus, dar l-a crezut nebun. Cum zgomotele continuau, acesta a cerut iar ajutor. Înfiorător ce au găsit acolo (VIDEO)
Sursa foto: Foto: Antena3.ro
26 Dec 2019   •   00:05

Mirela Voicu a povestit în emisiunea „Voi cu Voicu” cazul mortului neputrezit de la Huși, mort de 70 de ani. O poveste reală, trăită și povestită chiar de părintele Cleopa.

El a denumit-o minunea cu mortul neputrezit de la Huși. La Arhepiscopia din Huși trăia un călugăr smerit care era olar. Mânca o dată în zi și dormea în fiecare seară în cimitir printre cruci, indiferent cum era vremea.

„Și toți ziceau că e nebun că el doarme între morminte. Dormi el în cimitir și iarna și vara, un an a trecut și se culca între cruci. Măi, om nu moare, nu îngheață, de stă acolo de atâția ani? Dar era om ales al lui Dumnezeu, dar ei nu știau. Odată, dormind el lângă o cruce aude cum îl băteau dracii pe unul în groapă, în mormânt. „Văleu, au, dă-i, bum”! Atâta îl băteau de se cutremura pământul. La miezul nopții. (…). Se duce la duhovnicul episcopiei, la Daniel care avea 90 de ani și îi spune:  „Părinte, hai la cimitir și dezleagă pe unul că tare naiba fac dracii în mormânt, zice”. Preotul îi spune: „Măi, nebunule, măi, îndrăcitule, tu dacă dormi în morminte, câte nu îți arată ție dracii? Du-te de aici,ce mă deranjezi?”. Toată lumea credea că Rafael e nebun și toate zgomotele pe care le auzea din mormânt erau amăgiri. De trei ori s-a dus Rafael la duhovnic, abia a treia oară a reușit să-l convingă să meargă noaptea în cimitir și să audă cu urechile lui țipetele (...) Era o jale din pământ de acolo”, povestea părintele Cleopa.

Au dezgropat mortul, care fusese chiar administratorul Episcopiei Hușilor. „Nici sicriul, nici el, nici limba în gură nu putrezise. Și hainele pe el…cum l-au pus, complet, așa a fost ca să se vadă minunea lui Dumnezeu. Dar era negru la față și mirosea urât”, mai spunea fața bisericească.

În momentul în care, preoții i-au făcut slujba de dezlegare, acesta s-a împrăștiat ca o cenușă.

×
Subiecte în articol: parintele cleopa Voi cu Voicu
Parteneri
Mii de șoferi vor da bani în plus pentru a circula prin România
x close