Antena 3 CNN Actualitate Inedit Un bărbat din Gorj a vrut să-și calce fosta iubită cu mașina, însă ce a urmat întrece orice imaginație. Dar nici măcar asta nu l-a oprit!

Un bărbat din Gorj a vrut să-și calce fosta iubită cu mașina, însă ce a urmat întrece orice imaginație. Dar nici măcar asta nu l-a oprit!

Un bărbat din Gorj a vrut să-și calce fosta iubită cu mașina, însă ce a urmat întrece orice imaginație. Dar nici măcar asta nu l-a oprit!
Sursa foto: Foto: Pixabay.com
04 Dec 2018   •   16:24

Un tânăr din Gorj, care își urmărea fosta iubită de mai multe luni pentru a o călca cu mașina, a fost spulberat de un tren.

Deși a fost lovit de locomotivă, bărbatul a scăpat miraculos și a continuat să o caute pe cea de care s-a despărțit pentru a o ucide.

Bărbatul are 31 de ani și este din comuna gorjeană Pojogeni. De mai multe luni își amenință fosta concubină cu moartea și încearcă să o suprindă pe stradă pentru a o călca cu mașina. Planul diabolic i s-a înfiripat în minte, după ce femeia nu a mai vrut să se împace cu el.

Joi, tânărul a fost la un pas de moarte, după ce a fost spulberat de un tren. „În timp ce conducea un autoturism, nu a respectat culoarea roșie a semaforului de la trecerea la nivel cu calea ferată, fiind lovit de un tren regio, care circula pe relația Petroșani-Craiova. În urma impactului, locomotiva a suferit avarii, fapt pentru care circulația feroviară a fost blocată până la sosirea unei locomotive de ajutor. La ora 12.10 s-a deblocat circulația feroviară, trenul reluându-și traseul.”, a precizat Miruna Prejbeanu, purtătorul de cuvânt al IPJ Gorj, conform gorj-domino.

Mai mult, bărbatul a încercat să-și calce fosta iubită cu mașina, însă a acroșat un stâlp. Tânăra de 30 de ani a scăpat nevătămată și a cerut emiterea unui ordin de protecție. Cererea ei a fost, însă, respinsă de judecători, în urmă cu câteva luni. Poliţiştii din Tg. Cărbuneşti l-au reţinut luni pe bărbat, la scurt timp după ce a încercat din nou să o clace cu maşina pe fosta lui concubină.

×
Subiecte în articol: razbunare
Parteneri
Românii care vor fi obligați să își instaleze al doilea contor pentru energie
x close