Antena 3 CNN Actualitate Inedit Un bărbat și-a băut toată viața cafeaua cu sare. Abia după ce acesta a murit, soția a aflat de ce a făcut asta. „Te rog să mă ierți! Te-am mințit o singură dată”

Un bărbat și-a băut toată viața cafeaua cu sare. Abia după ce acesta a murit, soția a aflat de ce a făcut asta. „Te rog să mă ierți! Te-am mințit o singură dată”

Un bărbat și-a băut toată viața cafeaua cu sare. Abia după ce acesta a murit, soția a aflat de ce a făcut asta. „Te rog să mă ierți! Te-am mințit o singură dată”
Sursa foto: Foto: pixabay.com
12 Feb 2018   •   13:10

În timp ce se afla la o petrecere, un bărbat a observat o fată care i-a atras atenția. La sfârșit petrecerii, bărbatul și-a făcut curaj și a invitat-o la o cafea.

Femeia a acceptat invitația, iar în timp ce stăteau într-o cafenea, el era foarte agitat ca să spună ceva, să întrețină discuția. 
Bărbatul a chemat chelnerul și i-a spus: „Poți să-mi aduci puțină sare? Aș vrea să o pun în cafea.” 

Cei doi au continuat să se întâlnească, iar până la urmă s-au căsătorit. Au trăit fericiți, până când bărbatul a murit. La scurt timp, femeia a găsit o scrisoare lăsată de soțul ei. 

„Te rog să mă ierți! Iartă-mă! În viața mea, te-am mințit o singură dată: în legătură cu cafeaua cu sare. Mai ții minte când ne-am întâlnit prima oară? Eram așa timid și agitat încât am cerut sare în loc de zahăr. Nu am știut cum să-mi ascund greșeala așa că am mințit. Am simțit că începi să te deschizi spre mine și am perpetuat în minciună. Am încercat să-ți spun adevărul de mai multe ori, dar mi-a fost frică. Nu-mi place cafeaua cu sare. Este oribilă! Dar, am băut-o în fiecare zi. De nimic nu îmi pare rău”, potrivit unica.ro
 

×
Subiecte în articol: cafea sare
Parteneri
Primul sondaj după ce Firea a intrat în cursa pentru Primăria Capitalei
x close