Antena 3 CNN Actualitate Inedit Un bătrân i-a scris o scrisoare băiatului său care se afla în închisoare. A doua zi, mai mulți polițiști au venit la ușa casei sale. Ce plan a pus la cale tânărul 

Un bătrân i-a scris o scrisoare băiatului său care se afla în închisoare. A doua zi, mai mulți polițiști au venit la ușa casei sale. Ce plan a pus la cale tânărul 

Un bătrân i-a scris o scrisoare băiatului său care se afla în închisoare. A doua zi, mai mulți polițiști au venit la ușa casei sale. Ce plan a pus la cale tânărul 
Sursa foto: Foto: pixabay.com
10 Iun 2018   •   10:33

Un bătrân italian trăia singur în casa lui de la țară. Avea o grădină frumoasă de care avea singur grijă. Dar în ultimul an nu s-a mai ocupat de ea, pentru că singurul lui băiat, Vincenzo a ajuns la închisoare.

Într-o zi, bătrânul a decis să îi scre o scrisoare. „Nu vreau să te supăr cu problemele mele, dar anul acesta nu voi putea culege roșii, pentru că nu mai pot săpa în grădină. Dacă erai aici, altfel ar fi stat lucrurile. Știu că m-ai fi ajutat să sap prin grădină”, i-a scris bărbatul.

Vicenzo i-a răspuns, știind că scrisoarea sa va fi citită și de gardieni. „Aș face orice pentru tine, doar știi asta, dar să sap în grădină ar fi ultimul lucru pe care l-aș face. Știi de ce? Acolo am îngropat toate cadavrele!”

Vincenzo a trimis scrisoarea și în dimineața următoare, undeva pe la ora 4, bătrânul s-a trezit cu o grămadă de polițiști la ușa casei sale. Veniseră cu lopeți să caute cadavrele. O zi întreagă au săpat în grădina bătrânului, dar nu au găsit nimic. Și-au cerut scuze și au plecat.

A doua zi, bătrânul a primit încă o scrisoare de la fiul său, Vincezno. „Acum poți planta în liniște roșiile. Doar așa te puteam ajuta”, a scris Vincenzo, potrivit unica.ro.

 

×
Subiecte în articol: inchisoare scrisoare
Parteneri
Percheziții în Bucureşti: "Maestru spiritual” acuzat de trafic de persoane
x close