Antena 3 CNN Actualitate Inedit Un celebru bucătar italian i-a comparat pe vegani cu ”niște sectanți” și a afirmat la un post de televiziune că ”i-ar ucide pe toți”

Un celebru bucătar italian i-a comparat pe vegani cu ”niște sectanți” și a afirmat la un post de televiziune că ”i-ar ucide pe toți”

Un celebru bucătar italian i-a comparat pe vegani cu ”niște sectanți” și a afirmat la un post de televiziune că ”i-ar ucide pe toți”
Sursa foto: Foto:Gianfranco Vissani/Facebook
23 Aug 2016   •   12:19

Un bucătar renumit în Italia și-a atras numeroase antipatii după ce a afirmat, într-o emisiune televizată, că ”ar ucide” toți veganii din lume.

Gianfranco Vissani a făcut acest comentariu în timpul unei discuții la un show de gătit privind gastronomia moleculară, scrie The Local și citat de The Independent.

Vissani a afirmat că gastronomia moleculară este un ”stil de viață”. Când co-prezentatorul său l-a întrebat: ”Așa cum sunt și veganii?”, Vissani a răspuns: ”Veganii sunt precum membrii unei secte, ca Martorii lui Iehova”.

Cineva a vrut să-l oprească, însă bucătarul italian și-a continuat ideea: ”E adevărat! Și mă refer la vegani, nu la vegetarieni. Ce aș face cu veganii? I-aș ucide pe toți"

Declarațiile bucătarului nu au fost deloc primite cu simpatie pe rețelele de socializare.

×
Parteneri
Marcel Ciolacu dă asigurări: Sunt bani de salarii si pensii
x close