Antena 3 CNN Actualitate Inedit Un buzoian a mers la cimitir să facă ordine în cavou. Când a descuiat capela mortuară i s-au înmuiat genunchii! „Era abandonat pe masă!”

Un buzoian a mers la cimitir să facă ordine în cavou. Când a descuiat capela mortuară i s-au înmuiat genunchii! „Era abandonat pe masă!”

Criminaliștii buzoieni au fost puși în alertă de un apel la 112 care anunța existența unui cadavru mumificat într-o criptă din cimitirul Dumbrava, așezat pe o masă și acoperit doar cu un cearșaf.

Un buzoian a mers la cimitir să facă ordine în cavou. Când a descuiat capela mortuară i s-au înmuiat genunchii! „Era abandonat pe masă!”
Sursa foto: Foto: stiridebuzau.ro
29 Ian 2020   •   16:06

Descoperirea macabră a fost făcută de unul dintre proprietarii cavoului, vineri după-amiază, după ce a deschis lacătul incintei mortuare cu gândul să facă ordine, scrie stiridebuzau.ro.

Polițiștii au început imediat o anchetă, întrucât indiciile arătau o posibilă profanare de morminte. Au aflat că trupul mumificat aparține unei femei care a murit în urmă cu aproape trei decenii și că locul ei nu era în cripta în care a fost găsită.

Ulterior au aflat că trupul femeii a ajuns în cripta în care a fost găsită, la cererea unuia dintre proprietarii incintei mortuare. Însă cel care a solicitat mutarea cadavrului a omis să-și anunțe și celelalte rude cu drepturi asupra locului de veci, astfel ajungându-se la situația de a fi alertată poliția și de a ”plimba” corpul mumificat între cimitir și Serviciul de Medicină Legală.

 

 

×
Subiecte în articol: cavou cimitir buzau
Parteneri
Afacerea de succes cu care un italian a dat lovitura în Buzău
x close