Un călător în timp dezvăluie de ce nu a încercat să afle numerele la loterie

13 Mar 2018   •   08:16
Un călător în timp dezvăluie de ce nu a încercat să afle numerele la loterie

Alexander Smith susține că a călătorit în viitor și-a povestit întreaga experiență. Bărbatul pretinde că a lucrat cu CIA în timpul experimentului său de a călători în timp și a reușit să ajungă până în anul 2118

Când a fost întrebat dacă știe numerele la loterie, Smith a spus râzând: „Nu am cumpărat niciun bilet la loterie”.

„CIA mi-a interzis categoric să fac orice pas pentru a-mi crește veniturile. Ei m-au plătit foarte bine pentru misiunea mea. Am fost extrem de bine plătit, astfel nu a existat niciun motiv pentru mine să încerc să obține numerele la loterie din trecut”, a precizat acesta.

El a mai subliniat că dacă ar fi încercat vreun moment să trișeze sistemul, ar fi creat un adevărat dezastru pentru viitorul omenirii. „Mi-au explicat că dacă aș face-o aș putea provoca sfârșitul rasei umane, deoarece aș provoca un paradox”.

Smith a explicat că toți oamenii care reușesc să călătorească în viitor trebuie să fie extrem de atenți să nu dezvăluie evenimentele care au avut loc, potrivit Daily Star.

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj la numărul 0744.882.200 pe Whatsapp sau Signal

×
Parteneri
x close