Antena 3 Actualitate Inedit Un cățel cu labele retezate în România a devenit un simbol în Marea Britanie: „Cineva i-a tăiat picioarele, dar ea tot voia să fie în preajma oamenilor” (VIDEO)

Un cățel cu labele retezate în România a devenit un simbol în Marea Britanie: „Cineva i-a tăiat picioarele, dar ea tot voia să fie în preajma oamenilor” (VIDEO)

31 Oct 2019   •   23:16
Un cățel cu labele retezate în România a devenit un simbol în Marea Britanie: „Cineva i-a tăiat picioarele, dar ea tot voia să fie în preajma oamenilor” (VIDEO)
Sursa foto: Foto: Youtube

Caz extrem de dureros al unui cățel cu labele retezate în România. Animalul extrem de jucăuș a devenit un adevărat simbol pentru familia din Marea Britanie, care l-a adoptat și care acum vrea să strângă bani să îi salveze viața. 

Karen Harvey, în vârstă de 48 de ani, cea care a adoptat câinele, a explicat: „Ceea ce i s-a întâmplat este oribil. Tally este atât de iubitoare. Vrea doar să fie luată în brațe și să se joace”.

În ciuda mobilității sale limitate, Tally este un câine extrem de vesel și jucăuș care încearcă să se urce singură pe canapea și să se joace cu noua sa familie. De altfel, Gina McCallum, cea care conduce fundația Shar Pei Rescue Scotland, a fost impresionată de faptul că atunci când Tally a fost găsită, a început să dea din coadă ”Cineva i-a tăiat picioarele, dar ea tot voia să fie în preajma oamenilor.”, scrie Libertatea.

×
Subiecte în articol: catel

Ştirile Antena 3 sunt şi pe Facebook sau pe Google News

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj la numărul 0744.882.200 pe Whatsapp

Parteneri
x close