Antena 3 CNN Actualitate Inedit Un căutător de comori a găsit un telefon într-un râu. Când a ajuns acasă și-a dat seama că acesta încă mai funcționa. A vrut să vadă cui îi aparținea și a făcut o descoperire neașteptată printre mesaje. Atunci a înțeles adevărul (VIDEO)

Un căutător de comori a găsit un telefon într-un râu. Când a ajuns acasă și-a dat seama că acesta încă mai funcționa. A vrut să vadă cui îi aparținea și a făcut o descoperire neașteptată printre mesaje. Atunci a înțeles adevărul (VIDEO)

Un căutător de comori a găsit un telefon într-un râu. Când a ajuns acasă și-a dat seama că acesta încă mai funcționa.  A vrut să vadă cui îi aparținea și a făcut o descoperire neașteptată printre mesaje. Atunci a înțeles adevărul (VIDEO)
Sursa foto: Foto: captura video
27 Sep 2019   •   00:13

Un căutător de comori a găsit un telefon într-un râu. Când a ajuns acasă și-a dat seama că acesta încă mai funcționa.  A vrut să vadă cui îi aparținea și a făcut o descoperire neașteptată printre mesaje. Atunci a înțeles adevărul.

Telefonul fusese pierdut de o tânără în timp ce se plimba cu barca, în urmă cu 15 luni, într-un râu din Carolina de Sud. Deși a stat atât în apă, aparatul încă mai funcționa. În plus, printre mesaje se afla o comoară de neprețuit. Fata primise un mesaj de la tatăl său, care între timp murise, așa că surpriza când bărbatul a contactat-o a fost cu atât mai plăcută și emoționantă. 

„A fost emoţionant, pentru că ultimul mesaj pe care îl am de la tatăl meu era “hei, încercam să te sun şi mi-a intrat mesageria, aşa că m-am gândit să-ţi trimit un SMS, cum te simţi?” Şi apoi cred că m-a sunat. Sunt aproape sigură că era Ziua Tatălui”, a povestit Erica Bennett, proprietara telefonului, scrie abcnews.

×
Parteneri
Judecătoarea din dosarul lui Vlad Pascu rămâne în funcție! CSM a decis
x close