Antena 3 CNN Actualitate Inedit Un chelner a încasat o notă de plată de nici doi lei. Când s-a uitat la bacșiș, mai să leșine. Ce scria lânga bani

Un chelner a încasat o notă de plată de nici doi lei. Când s-a uitat la bacșiș, mai să leșine. Ce scria lânga bani

Un chelner a încasat o notă de plată de nici doi lei. Când s-a uitat la bacșiș, mai să leșine. Ce scria lânga bani
20 Aug 2016   •   22:29

Kasey Simmons iubește să facă oamenii să zâmbească. Dar marți, bărbatul de 32 de ani a fost cel în culmea fericirii. Un client al restaurantului din Dallas, SUA, în care lucrează i-a lăsat un bacșiș de neuitat. "Au comandat cel mai ieftin lucru din meniu. Apă aromată. Nota de plată a fost de 0.37 dolari. Adică de 37 de cenți. O notă, pe un șervețel, a explicat totul, relatează CNN. 

Cu o zi înainte, Simmons făcea cumpărături în magazinul local. La coadă, a observat un alt client, o femeie în vârstă, care în mod clar, avea probleme. Ceilalți cumpărători au trecut pe lângă ea, Simmons s-a oprit. A vorbit cu ea. Femeia nu i-a spus de ce era tristă, dar Simmons i-a ridicat moralul și a plătit pentru cumpărăturile acesteia.

"Au costat 17 dolari, dar nu este vorba despre bani. E vorba de a arăta cuiva că îți pasă", a spus Simmons. Bacșișul din restaurant ar fi venit aparent din partea fiicei bătrânei. Biletul explica teama bătrânei de a face altceva decât activitățile ei normale, în ziua în care comemora trei ani de la dispariția soțului ei. "Într-una din cele mai deprimante zile din an, i-ai făcut ziua frumoasă mamei mele. Ai insistat să plătești. I-ai spus că e o femeie foarte frumoasă. Nu am văzut-o pe această femeie zâmbind atât de când a murit tata", a scris fiica bătrânei. 
 

×
Subiecte în articol: bacsis
Parteneri
Hidroelectrica anunţă perioada în care românii pot transmite indexul în aprilie
x close