Antena 3 CNN Actualitate Inedit Un cioban din Botoșani a ajuns pentru prima dată la doctor, după 69 de ani. Când i-au văzut analizele, medicii au rămas șocați. „E un caz unic”

Un cioban din Botoșani a ajuns pentru prima dată la doctor, după 69 de ani. Când i-au văzut analizele, medicii au rămas șocați. „E un caz unic”

Un cioban din Botoșani a ajuns pentru prima dată la doctor, după 69 de ani. Când i-au văzut analizele, medicii au rămas șocați. „E un caz unic”
Sursa foto: Foto: Pixabay.com
18 Aug 2017   •   19:30

Caz șocant în Iași. Un cioban din județul Botoșani s-a prezentat pentru prima dată la spital, după 69 de ani.

Bărbatul se plângea de dureri de burtă, însă după analize amănunțite medicii au rămas de-a dreptul șocați și spun că nu au mai întâlnit până acum așa ceva.

Medicul care l-a consultat l-a diagnosticat cu ocluzie intestinală, însă după analize amănunțite au descoperit ceva și mai șocant, scrie BZI.ro.

„Raritatea acestui caz consta in faptul ca pacientul avea patru leziuni canceroase pe acelasi segment, pe acelasi organ. Am mai avut cazuri doar cu doua tumori. Recent, am avut un pacient care avea 3 cancere sincrone pe organe diferite, colon, hepatic si suprarenala dreapta. Revenind la pacientul care este cioban s-a intervenit chirurgical pentru indepartarea celor patru tumori”, a declarat medicul chirurg Mihai Glod, managerul Spitalului CF Iași. 

×
Parteneri
Marcel Ciolacu dă asigurări: Sunt bani de salarii si pensii
x close