Antena 3 CNN Actualitate Inedit Un colonel în rezervă a murit, în urma unui accident îngrozitor. Ce a făcut câinele omului este impresionant

Un colonel în rezervă a murit, în urma unui accident îngrozitor. Ce a făcut câinele omului este impresionant

Un colonel în rezervă a murit, în urma unui accident îngrozitor. Ce a făcut câinele omului este impresionant
Sursa foto: Foto: Pixabay
11 Ian 2017   •   16:09

Un colonel în rezervã din Bârlad a murit în urma unui accident îngrozitor. Colonelul în rezervã Dumitru Comisescu a avut, la cãpãtâi, un prieten credincios. Câinele mamei sale din Deleni l-a păzit întreaga noapte si nici dupã ce cazul a fost preluat de politițti acesta nu a plecat de lângã stãpânul sãu, scrie vremeanoua.ro.

Stãpânul câinelui, colonelul Dumitru Comisescu, a mers în vizitã la rude si apoi s-a oprit la o crâsmã din sat. Dupã ce s-a ametit bine, povestesc câtiva sãteni, bãrbatul a plecat spre casã. Ajuns în pragul locuintei mamei sale, acesta s-a împiedicat si a cãzut. Se pare cã s-a lovit puternic de treptele de beton si, ametit de aburii alcoolului, nu a reusit sã se mai ridice. A rãmas cãzut la pãmânt si gerul noptii si-a spus cuvântul: n-a mai avut nicio sansã. Ieri dimineatã a fost gãsit mort de o vecinã care a a sunat la 112. La fata locului a ajuns o ambulantã, dar medicii nu au reusit decât sã constate decesul. Cazul a fost apoi preluat de politistii criminalisti care au deschis un dosar în care se fac cercetãri pentru moarte suspectã.

×
Subiecte în articol: catel caine Barlad
Parteneri
Ministrul Energiei a decis ce se va întâmpla cu taxa pe soare
x close