Antena 3 CNN Actualitate Inedit Un cuplu a adoptat un băiat de 12 ani, dar acesta le-a spus ceva ce le-a schimbat viața pentru totdeauna. Ce se întâmplă acum în familia lor

Un cuplu a adoptat un băiat de 12 ani, dar acesta le-a spus ceva ce le-a schimbat viața pentru totdeauna. Ce se întâmplă acum în familia lor

Un cuplu a adoptat un băiat de 12 ani, dar acesta le-a spus ceva ce le-a schimbat viața pentru totdeauna. Ce se întâmplă acum în familia lor
Sursa foto: Foto: pixabay.com
04 Iun 2018   •   18:59

Claudio Boccalon și Mariela Rzepeski din Argentina s-au căsătorit, iar la scurt timp au aflat că suferă de infertilitate.

Astfel, cei doi soți s-au gândit să-l adopte pe Julio, care avea 12 ani. Când s-au dus să-l viziteze, au aflat că Julio mai avea încă patru frați mai mici.

Julio era un copil extrovertit și a început imediat să le pună întrebări și să le povestească despre familia lui. Era clar că își adora frații mai mici. Iar pentru Mariela în special, dragostea lui a fost contagioasă.

„A fost prima dată când m-am simțit ca o mamă. Și dragostea lui Julio pentru frații mai mici ne-a atins inima mie și lui Claudio”, și-a adus ea aminte.

Nici Claudio și nici Mariela nu au suportat ideea ca acești copii să fie despărțiți și să meargă la familii diferite. Așa că i-au adoptat pe toți cinci.

Copiii au fost încântați că au rămas împreună și că au găsit o familie iubitoare, potrivit hefty.co.

×
Parteneri
Facturi Hidroelectrica, anunțul companiei pentru clienţi
x close