Antena 3 CNN Actualitate Inedit Un fermier din Teleorman a plantat pe pământul său 40.000 de copaci. Garda de Mediu a mers acolo şi l-a amendat

Un fermier din Teleorman a plantat pe pământul său 40.000 de copaci. Garda de Mediu a mers acolo şi l-a amendat

Un fermier din Teleorman a plantat pe pământul său 40.000 de copaci. Garda de Mediu a mers acolo şi l-a amendat
Sursa foto: Foto: liberinteleorman.ro
de S.T.    |    04 Noi 2019   •   23:09

Felix Mulţescu, un fermier din judeţul Teleorman, a plantat pe pământul său 40.000 de copaci, din dorinţa de a respira un aer cât mai curat.

Gestul nu i-a impresionat pe inspectorii Gărzii de Mediu Teleorman care au mers la ferma omului şi i-au aplicat o amendă de 3.000 de lei pentru că nu amenajase locuri speciale în care să depoziteze pliculeţele folosite de erbicid şi că nu a raportat, pentru afişare la primărie, faptul că efectuează erbicidarea pe terenul propriu.

„Pentru mine nu e important că mi-au dat amendă 3.000 de lei. Că nu e despre bani aici. Eu contest această amendă, pentru că pur și simplu s-a făcut tot posibilul să o dea, deși nu erau motive. Mi s-a părut anormal să nu le pese că eu, practic, am plantat o pădure, dar să considere că trebuie să fiu amendat pentru niște detalii de tot râsul și pentru niște modificări legislative despre care numai ei știu. Nu e vorba doar despre mine. Ei au normă de amenzi și trebuie să și le facă, cu orice preț. Și sunt sigur că sunt și alți oameni în această situație, oameni care nu vorbesc, însă, de frică. Mie nu mi-e frică!”, a declarat fermierul, citat de jurnaliştii de la Liber în Teleorman.

×
Parteneri
Situaţie critică în Slănic Prahova: o stradă s-a surpat! ISU intervine
x close