Antena 3 CNN Actualitate Inedit Un fost angajat dezvăluie cele mai ascunse secrete din spatele unuia dintre cele mai populare lanțuri de restaurante

Un fost angajat dezvăluie cele mai ascunse secrete din spatele unuia dintre cele mai populare lanțuri de restaurante

Un fost angajat dezvăluie cele mai ascunse secrete din spatele unuia dintre cele mai populare lanțuri de restaurante
Sursa foto: Foto: Pixabay.com
27 Feb 2018   •   13:50

Secretele din spatele celor mai mari lanțuri de restaurante ies la iveală atunci când foști angajați decid să rupă tăcerea.

Așa s-a întâmplat și cu Nando’s, unul dintre cele mai populare lanțuri de restaurante din Marea Britanie.
De la modul cum oamenii încearcă să-și impresioneze partenerii sau care este cel mai bun mod de a scăpa de măsline.

Iată câteva dintre ele:

1. La întâlnire, unii oameni cer pui cu lămâie și ierburi aromate, dar cer să vină cu un sticker iute, astfel încât partenerii săi să creadă că se descurcă mai bine cu condimentele decât este în realitate.

2. Personalul mănâncă la fiecare cinci ore și poate comanda orice, asta înseamnă că trebuie să știe meniul foarte bine și astfel devin cunoscători mult mai buni ai meniului,

3. Dar pentru că există mult prea mult pui decât poate o persoană să mănânce, personalul schimbă mâncarea cu produse din alte localuri. Un pui întreg pentru o pizza? Sună corect.

4. Puiul nu este organic și vine în restaurante deja marinat.

5.Cipsurile de la Nando’s sunt asigurate de McCain, aceeași companie pe care o poți găsi și în supermarketuri.

6. Personalului i se spune să servească doar un strat de măsline la o plăcinte și sunt umflate cu usturoi, ceea ce un fost Nandoca nu le recomanda.

7. Să lucrezi la Nando’s poate să-ți aducă și câștiguri suplimentare. Personalul poate lua mâncare acasă doar dacă expiră sau cineva a refuzat mâncarea.

8. Cardurile negre ceea ce înseamnă mese gratuite la restaurant pentru maximum cinci persoane sunt date de obicei celebrităților care promovează  Nando’s pe rețelele de socializare.

9. Personalul știe că oamenii comandă apă de la robinet apoi încearcă și se autoservesc umplând paharele cu băuturi de la automate.

10. Este destul de obișnuit ca în weekend oamenii să încerce să se furișeze în restaurant, dar sunt văzuți și dați afară, scrie Independent.

 

×
Subiecte în articol: secrete
Parteneri
Cod portocaliu de ploi, grindină și vijelii! Avertizare meteo imediată
x close