Antena 3 CNN Actualitate Inedit Un guru indian, profeții incredibile despre România: „Va fi înfiorător!”

Un guru indian, profeții incredibile despre România: „Va fi înfiorător!”

Un guru indian, profeții incredibile despre România: „Va fi înfiorător!”
Sursa foto: Foto: radhanathswamimedia.com
08 Iul 2017   •   15:18

Un Al Treilea Război Mondial este inevitabil, iar țările puternice din zilele noastre vor pierde supremația, susține un guru indian, care face profeții uluitoare și despre România.

Încă din anii 1980, când a vizitat prima dată țara noastră, profetul indian Gupta Swami încerca să tragă un semnal de alarmă asupra viitorului nostru. El a venit în țară la invitația cuplului Ceaușescu, interesat să cunoască mai multe din secretele destinului lor. Dar profețiile pe care le-a făcut au deranjat-o profund pe Elena Ceaușescu și Gupta Swami a fost nevoit să părăsească România forțat.

În opinia sa, țara noastră va fi aruncată în cel de al treilea război mondial și tinerii soldați români vor lupta pe alte fronturi, departe de casă, pentru interesele altor state. Va fi un război scurt, dar înfiorător, care va duce la decăderea marilor puteri și la destrămarea legăturilor economice dintre țările puternice. Dar alte țări se vor ridica și Europa se va conduce după alte valori și principii. După război, în Bucovina se va naște una dintre cele mai mari personalități politice ale noului viitor. Un nou lider și o nouă politică va transforma țara noastră într-un stat puternic și înfloritor.

 

×
Subiecte în articol: al treilea razboi mondial
Parteneri
Situaţie critică în Slănic Prahova: o stradă s-a surpat! ISU intervine
x close