Antena 3 CNN Actualitate Inedit Un întreg spital a fost invadat de șerpi. Asistentă: „M-am trezit cu un șarpe în pantof”

Un întreg spital a fost invadat de șerpi. Asistentă: „M-am trezit cu un șarpe în pantof”

Un întreg spital a fost invadat de șerpi. Asistentă: „M-am trezit cu un șarpe în pantof”
Sursa foto: Foto: Pixabay.com
05 Sep 2017   •   18:31

Situație fără precedent într-un spital din Moldova. În Oficiul de Sănătate din satul Socola, raionul Şoldăneşti, șerpii au dat navală în unitatea spitalicească, prin pardoseala deteriorată a clădirii.

Deoarece acoperişul este avariat, apa de ploaie ajunge în interiorul clădirii. După ultima ploaie, într-o încăpere, a dispărut curentul electric. Larisa Tomenco, asistentă medicală la Oficiul de Sănătate din satul Socola, a declarat pentru cuvintul.md că vara trecută un pui de şarpe s-a adăpostit într-un pantof al ei.

Asistenta medicală spune că ani la rând, vara, şerpii o vizitează la locul de muncă. Femeia crede că în temelia clădirii trăiesc mai mulţi şerpi. Imobilul este vechi, construit încă prin anii 60 ai secolului trecut. De atunci niciodată nu au fost efectuate reparaţii capitale.

Veronica Guţan, şefa Centrului de Sănătate din comuna Vadul-Raşcov, în subordinea căruia se află şi Oficiul din Socola, spune că problema condiţiilor persistă de decenii. Pe timp ploios, angajaţii de acolo pun diferite vase pentru a aduna apa ce curge din tavan.

×
Subiecte în articol: asistenta asistenta medicala
Parteneri
Situaţie critică în Slănic Prahova: o stradă s-a surpat! ISU intervine
x close