Antena 3 CNN Actualitate Inedit Un obiect găsit după prăbușirea avionului Lion Air în Indonezia a făcut înconjurul internetului! Oamenii s-au mobilizat ca să afle povestea din spatele lui

Un obiect găsit după prăbușirea avionului Lion Air în Indonezia a făcut înconjurul internetului! Oamenii s-au mobilizat ca să afle povestea din spatele lui

Un obiect găsit după prăbușirea avionului Lion Air în Indonezia a făcut înconjurul internetului! Oamenii s-au mobilizat ca să afle povestea din spatele lui
Sursa foto: Foto: Twitter/ WAHYUDI SOERIAATMADJA
30 Oct 2018   •   18:46

Autoritățile indoneziene caută în continuare trupurile și bunurile celor 189 de persoane aflate la bordul avionului Lion Air prăbușit luni dimineață în apropiere de Jakarta. Unul dintre pasageri a fost identificat, însă, pe rețelele de socializare datorită carcasei telefonului său mobil, aflată printre bunurile recuperate de salvatori, scrie BBC News, citat de Libertatea.

Printre fotografiile resturilor colectate din ocean s-a aflat și carcasa unui smartphone pe care putea fi văzută o fotografie clară cu un cuplu care se plimbă pe un pod.

Utilizatorii rețelelor de socializare din Indonezia au încercat să afle povestea din spatele acelei imagini și astfel au reușit să identifice fotografia pe Instagram.

Imaginea fusese postată în contul lui Ine Yunita Savitri. Ea însăși nu era în avion, dar soțul ei, Wahjoe Noegrohantoro, este una dintre victimele tragediei aviatice, iar telefonul găsit era al acestuia.

Nepotul bărbatului, Antonius Hartono, a declarat pentru BBC că a văzut postările de pe rețelele de socializare doar după ce mama sa l-a anunțat că unchiul său se afla la bordul avionului.

„De fiecare dată când văd acea imagine pe social media, mă simt foarte trist”, a spus el. „Nu-mi pot imagina cum se simt soția și copiii săi. Cu o săptămână în urmă m-am întâlnit cu el și cu toată familia noastă, iar acum, șapte zile mai târziu nu mai este”, a declarat Hartono.

×
Subiecte în articol: avion prabusit obiect
Parteneri
Elena Mateescu anunță o nouă schimbare a vremii, de Florii
x close