Un om al străzii refuza să plece din magazin din cauza frigului de afară, așa că angajații au chemat poliția. Reacția incredibilă a ofițerilor

23 Mar 2018   •   16:24
Un om al străzii refuza să plece din magazin din cauza frigului de afară, așa că angajații au chemat poliția. Reacția incredibilă a ofițerilor Foto: Captură video/youtube.com

Un bătrân fără adăpost s-a refugiat în interiorul unui magazin oarecare. Afară era furtună și ningea, iar el era îmbrăcat subțire și tremura de frig.

Bărbatul avea 83 de ani și aproape că i-au dat lacrimile când a văzut că angajații magazinului sunt gata să-l ajute. Oamenii i-au dat câte ceva de mâncare și au chemat poliția ca să-l transporte la un adăpost din oraș.

Totul ar fi trebuit să se termine aici, însă polițistul sosit la fața locului a fost Jose Flores, care nu a ramas indiferent la drama bătrânului. Știind cât de frig este afară, Jose i-a cumpărat omului o pereche de cizme care să-l țină toată iarna.

Apoi, omul fprp adăpost, în semn de mulțumire, a vrut să-i ofere polițistului mâncarea pe care tocmai o primise de pomană, potrivit huffingtonpost.com.

Parteneri
x close