Antena 3 CNN Actualitate Inedit Un polițist a sunat la 112 pentru a-și striga disperarea, după ce colegul de patrulă l-a lăsat să se descurce singur

Un polițist a sunat la 112 pentru a-și striga disperarea, după ce colegul de patrulă l-a lăsat să se descurce singur

Un polițist a sunat la 112 pentru a-și striga disperarea, după ce colegul de patrulă l-a lăsat să se descurce singur
Sursa foto: Foto: Politia Romana/Facebook
08 Mai 2017   •   08:42

Un poliţist din Lupeni a sunat la 112, pentru a se plânge că a fost trimis să intervină la trei cazuri în decurs de câteva minute. Iustinian Ivanciuc le-a spus operatorilor că a rămas să se descurce singur şi nu mai poate ajunge la al treilea incident reclamat, scrie adevarul.ro.

Poliţistul a intervenit, însoţit de un poliţist local, pentru a aplana un conflict între doi adolescenţi, apoi a plecat să constate o spargere la o grădiniţă din Lupeni, împreună cu acelaşi poliţist local. Angajatul Primăriei Lupeni l-a lăsat singur, însă, plecând la primărie. Atunci Iustinian Ivanciuc a sunat la 112 pentru a se plânge că nu va mai ajunge la cel de-al treilea loc al faptei. Nu avea nici permis auto, iar patrula din care făcea parte alături de poliţistul local, destrămată la acel moment, era singura disponibilă în Lupeni.

„Sunt de serviciu în schimbul doi, sunt singur pe planificare şi am avut trei apeluri la câteva minute, pe 112, unul după celălalt. Ultimul a fost un apel, pe care l-am avut acum 45 de minute, să mă prezint pe Strada Minerilor, în municipiul Lupeni. Nu pot să mă prezint la acea intervenţie pentru că trebuie să asigur paza locului faptei (n.r. la grădiniţă)”, i-a spus Iustinian Ivanciuc operatoarei de la 112.

Întrebat de aceasta ce urgenţă are, poliţistul a continuat: „Urgenţa este că la urgenţa pe care ne-aţi comunicat-o dumneavoastră, şi anume un scandal şi furt de telefon, pe 112, pe Strada Minerilor, nu se prezintă nicio patrulă pentru că nu are cine”, le-a transmis agentul principal celor de la 112. „Nu ne interesează, noi aici primim apeluri pentru urgenţe. Aceasta nu este o urgenţă”, a fost răspunsul operatoarei de la 112.
 

×
Subiecte în articol: Politie
Parteneri
Percheziții în Bucureşti: "Maestru spiritual” acuzat de trafic de persoane
x close