Antena 3 CNN Actualitate Inedit Un polițist care și-a abuzat sexual fiica vitregă a făcut o mărturisire fără precedent în fața judecătorilor: De fapt i-am făcut un bine!

Un polițist care și-a abuzat sexual fiica vitregă a făcut o mărturisire fără precedent în fața judecătorilor: De fapt i-am făcut un bine!

Dezvăluire inedită făcută de un polițist care și-a abuzat sexual fiica vitregă. Bărbatul de 50 de ani a mărturisit că de fapt i-a făcut un bine.

Un polițist care și-a abuzat sexual fiica vitregă a făcut o mărturisire fără precedent în fața judecătorilor: De fapt i-am făcut un bine!
10 Feb 2020   •   11:21

Peter Williston, 50 de ani, din Birmingham, Alabama, le-a spus judecătorilor că a încercat să „asiste” la nevoiele sexuale ale tinerei. 

 

Bărbatul a lucrat în poliție timp de 17 ani, dar acest lucru nu l-a împiedicat să devină la rândul său un infractor. 

Williston a fost arestat în luna iunie 2018, după ce fiica sa vitregă l-a acuzat că a abuzat-o pe când avea 14 ani. 

Femeia, acum în vârstă de 26 de ani, a spus recent în fața judecătorilor că abuzurile au început după o relație pe care ea a avut-o cu un băiat la vremea respectivă și care „devenise serioasă”. 

Ea le-a spus judecătorilor că polițistul a obligat-o să pună punct relației, înainte de a-i cere să întrețină relații amoroase cu el. 

„Mi-a spus că vrea să facă sex cu mine astfel încât să nu trebuiască să fac cu alții și să rămân însărcinată”, a povestit femeia.

La rândul său, polițistul a declarat în fața magistraților că fata a fost de acord să facă sex cu el, după câteva zile și că au făcut sex „normal, standard”. 

De asemenea, spune că adolescenta avea de fapt 16 ani și că s-au „înțeles de comun acord” că o va asista pentru nevoile sale sexuale, scrie The Sun. 

Bărbatul a fost găsit vinovat și urmează să-și primească sentința pe 3 aprilie.

 

×
Parteneri
SUA au dislocat în România cel mai nou sistem antidronă
x close