Antena 3 CNN Actualitate Inedit Un polițist din Bacău s-a apropiat de un om al străzii și a început să vorbească cu el. În câteva secunde, ceva uluitor s-a întâmplat. Cineva a surprins momentul (FOTO)

Un polițist din Bacău s-a apropiat de un om al străzii și a început să vorbească cu el. În câteva secunde, ceva uluitor s-a întâmplat. Cineva a surprins momentul (FOTO)

Un polițist din Bacău s-a apropiat de un om al străzii și a început să vorbească cu el. În câteva secunde, ceva uluitor s-a întâmplat. Cineva a surprins momentul (FOTO)
24 Noi 2019   •   11:16

Un polițist din Bacău s-a apropiat de un om al străzii și a început să vorbească cu el.

În câteva secunde, ceva uluitor s-a întâmplat. Omul legii și-a scos mănușile albe cu care dirija circulația și i le-a oferit bărbatului fără adăpost, care era vizibil înghețat. 

„Felicitări colegului nostru pentru un gest deosebit!

Aflat în timpul exercitării atribuțiunilor de serviciu, în zona de Sud a orașului, colegul nostru, p.l. Acsinte Florin, din cadrul Serviciului Siguranță Rutieră și Eliberare Permise de Liberă Trecere a renunțat la mănușile sale albe cu care dirija circulația, pentru a încălzi mâinile unui om al străzii. Pentru că persoana în cauză era vizibil înfrigurată și manifesta anumite deficiențe de comunicare, a fost dispusă măsura apelării serviciului 112 în vederea acordării ajutorului de specialitate.

În contextul avertizarilor meteorologice din aceasta perioadă, rugăm cetațenii municipiului Bacău care observă persoane fără adapost, oameni ai străzii care se adăpostesc în scări de bloc sau în alte locații improvizate, să apeleze cu încredere Dispeceratul Poliției Locale la numărul scurt 0234/986, pentru a lua măsurile ce se impun în astfel de cazuri”, scrie Poliția Locală Bacău pe pagina sa de Facebook.

×
Parteneri
Afacerea de succes cu care un italian a dat lovitura în Buzău
x close