Antena 3 CNN Actualitate Inedit Un român care a căzut într-o râpă a fost salvat de câinele său

Un român care a căzut într-o râpă a fost salvat de câinele său

Un român care a căzut într-o râpă a fost salvat de câinele său
Sursa foto: Foto: Pixabay
03 Oct 2016   •   14:53

Un bãrbat de 62 de ani a supraviețuit 3 zile si 2 nopți, la temperaturi foarte scãzute, după ce a căzut într-o râpă din munți și și-a pierdut cunoștința. Omul plecase să culeagă fructe de pădure împreună cu câinele său. Cățelul rasa Husky a rămas lângă el, l-a păzit şi a aşteptat ca prin zonă să treacă oameni pentru a-i alerta cu privire la stăpânul său. Incidentul a avut loc la 2 km de Petrosani.

Câinele a fost zãrit de douã femei, care au alertat salvamontiștii și jandarmii. De altfel, oamenii îl cãutau încã de joi, când a fost dat dispãrut de familie. „Noi l-am cãutat în zona Brãdet, de lângã Petrosani, încã de joi. Plecase dupã mãcese din câte ni s-a spus si nu mai revenise. Si noi si jandarmii am periat muntele si ne-au anuntat douã femei cã l-au vãzut în râpã. Am mers în acel loc si l-am gãsit jos, cãzut. Era cam la o distantã de 1 km de Brãdet, dar nu a putut sã facã nimic. A supravietuit fãrã apã, mâncare si la temperaturi scãzute”, spune Dumitru Bârlida, seful echipei Salvamont din Parâng, potrivit cronicavj.ro.

Bărbatul a fost preluat de echipajul Salvamont, din zona greu accesibilă, şi în cele din urmă a fost transportat la spitalul din Petroşani, pentru a primi îngrijire.

 

×
Subiecte în articol: caine rapa
Parteneri
Trucul cu care românii păcălesc automatele de reciclare
x close