Antena 3 CNN Actualitate Inedit Un român cu barbă a intrat într-un bar. Ce s-a întâmplat apoi este halucinant. Toți oamenii au fost fascinați

Un român cu barbă a intrat într-un bar. Ce s-a întâmplat apoi este halucinant. Toți oamenii au fost fascinați

Un român cu barbă a intrat într-un bar. Ce s-a întâmplat apoi este halucinant. Toți oamenii au fost fascinați
Sursa foto: Foto: Pixabay
10 Mar 2016   •   10:23

Medicul Florin Haidamac a povestit, într-un articol publicat de monitorulsv.ro, o întâmplare amuzantă ce pare desprinsă dintr-un scenariu de film. Dar nu este.

Iată ce i s-a întâmplat unui bărbat cu barbă care a intrat într-un bar:

„Lumea asta e plină de tot felul de oameni. Cu gânduri, mentalități și percepții diferite. Însă marea majoritate ajunge la un numitor comun când e vorba de credință. (...)

Am un prieten foarte bun. Boem. Un om care se ocupă cu scrisul. Care iubește cărţile și cultura. Mai merge prin tot felul de bodegi, observând oamenii. Căutând inspirație pentru o povestire sau un roman.

Într-o seară se afla într-un stabiliment oarecare din minunata noastră urbe. E un tip înalt. Slab. Poartă barbă. În seara respectivă era îmbrăcat în negru. Avea o cruce de lemn la gât. Stătea la o masă și privea în jur. Alături, câțiva bețivi făceau scandal. Turbați de băutură. Bine că interzicem fumatul în baruri, dar alcoolul nu. Asta e altă discuție.

Barmaniţa, patroana în persoană, îl privea insistent. Un băiat tânăr, tras la faţă, cu barbă, cu cruce la gât. Îmbrăcat în negru. I-a făcut o impresie bună. Nah, femeie credincioasă. Cu frică de Dumnezeu. Își face curaj și îl abordează.

- Părinte, faceți o sfeştanie pentru scandalagiii ăștia. Că se iau la bătaie îndată. Poate pe dumneavoastră vă ascultă.

- Doamnă, dar...

- Părinte, vă rog frumos.

Prietenul meu se ridică de la masă. Merge la bețivii gălăgioși și le spune câteva cuvinte. Apoi face câteva cruci în aer. Atmosfera reintră în normalul pe care aşa o speluncă îl poate oferi. Patroana e fascinată.

- Părinte, aveți har.

- Doamnă, eu nu...”

Citiți continuarea pe monitorulsv.ro.

×
Subiecte în articol: bar
Parteneri
Percheziții în Bucureşti: "Maestru spiritual” acuzat de trafic de persoane
x close