Antena 3 CNN Actualitate Inedit Un român, de-a lungul Americilor pe bicicletă. Radu Păltineanu a ajuns în Brazilia

Un român, de-a lungul Americilor pe bicicletă. Radu Păltineanu a ajuns în Brazilia

Un român, de-a lungul Americilor pe bicicletă. Radu Păltineanu a ajuns în Brazilia
16 Ian 2017   •   15:17

Radu Păltineanu a ajuns, după 18.300 de kilometri, în a 13-a țară a expediției sale: Brazilia. Radu spune că drumul a fost plin de peripeții, dar cele mai mari emoții le-a avut în Venezuela, țară care trece printr-o gravă criză socială.

Granița Columbiei a trecut-o, fără să vrea, pe barca unor traficanți de droguri. În Venezuela și-a adus aminte de perioada regimului comunist din România și a dat și prima șpagă din întreaga lui călătorie, unor polițiști, pentru a putea fi lăsat să își continue călătoria.

 

Expediția #cycletheamericas este un proiect solo de traversare pe bicicletă în premieră națională a celor două Americi de la nord la sud. 

Radu Păltineanu şi-a propus să fie primul român care traversează în întregime pe bicicletă cele două Americi din punctul cel mai nordic al șoselei panamericane, localitatea Deadhorse din apropierea golfului Prudhoe, până în localitatea cea mai sudică a Americii de Sud, Ushuaia în Argentina.

Antena3 şi Antena 1, parteneri media oficiali ai expediţiei, vor difuza ştiri despre pregătirea expediţiei, desfăşurarea acesteia şi ori de câte ori se ating puncte cheie din traseu şi la sfârşitul acesteia. 
 

Mai multe informații aici.

×
Parteneri
Cu cât vor fi penalizați românii care se pensionează anticipat
x close