Antena 3 CNN Actualitate Inedit Șoferul unui BMW a încercat să-i păcălească pe polițiștii din Timișoara, după ce și-a parcat ilegal mașina

Șoferul unui BMW a încercat să-i păcălească pe polițiștii din Timișoara, după ce și-a parcat ilegal mașina

Un șofer a încercat să-i păcălească pe polițiștii din Timișoara după ce și-a parcat ilegal bolidul pe o stradă din oraș. Mai exact, șoferul a dat jos numerele de înmatriculare și le-a ascuns în portbagaj, pentru a împiedica identificarea sa.

Șoferul unui BMW a încercat să-i păcălească pe polițiștii din Timișoara, după ce și-a parcat ilegal mașina
Sursa foto: polcomtim.ro
25 Feb 2020   •   15:30

Potrivit polițiștilor locali din cadrul Serviciului Circulație Rutieră, bărbatul și-a parcat mașina în zona Punctele Cardinale, chiar lângă indicatorul „Oprirea interzisă”.

Pentru că mașina încurca circulația, autoritățile au dispus ridicarea ei.

Ulterior, polițiștii locali l-au identificat pe conducătorul autoturismului, în persoana lui D.O., de 33 de ani, cu domiciliul în localitatea Dumbrăvița. Cel în cauză a fost sancționat cu amenda maximă prevăzută de OUG 195/2002 în valoare de 725 lei și 3 puncte penalizare la permis, acesta fiind nevoit să plătească și taxa către SDM pentru ridicarea și depozitarea autoturismului.

Numerele de înmatriculare le avea în portbagaj. Poliția Locală Timișoara atrage atenția conducătorilor auto să evite astfel de practici deoarece vor fi sancționați iar autovehiculele vor fi ridicate din locațiile în care sunt depistate parcate neregulementar.

 

×
Subiecte în articol: parcare ilegala
Parteneri
Armand a fost trimisă în judecată. Mesajul său către Marcel Ciolacu
x close