Un șofer din Focșani a văzut o tânără pe stradă și a oprit să o ia. Cei doi s-au încins și au făcut dragoste pasională în mașină. S-au despărțit, dar, în scurt timp, bărbatul a realizat cine era femeia

20 Apr 2019   •   00:30
Un șofer din Focșani a văzut o tânără pe stradă și a oprit să o ia. Cei doi s-au încins și au făcut dragoste pasională în mașină. S-au despărțit, dar, în scurt timp, bărbatul a realizat cine era femeia Foto: Pixabay.com

Un șofer din Focșani a văzut o tânără pe stradă și a oprit să o ia. Cei doi s-au încins și au făcut dragoste pasională în mașină. S-au despărțit, dar, în scurt timp, bărbatul a realizat cine era femeia.

Bărbatul de 48 de ani a realizat în scurt timp că femeia îi furase 10.000 de lei din autoutilitara pe care o conducea și unde se consumase actul sexual.

A reclamat la poliţie furtul. În baza semnalmentelor, poliţiştii au reuşit să o identifice pe femeie, o tânără de 22 de ani, din judeţul Hunedoara. Oamenii legii au reuşit recuperarea sumei de 9.200 lei, iar pe numele tinerei a fost întocmit dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunii de furt.

x close