Antena 3 CNN Actualitate Inedit Un tânăr a jefuit un club din Suceava şi apoi și-a făcut un selfie. Imaginile au ajuns pe Facebook: „Te facem vedetă!”

Un tânăr a jefuit un club din Suceava şi apoi și-a făcut un selfie. Imaginile au ajuns pe Facebook: „Te facem vedetă!”

Un tânăr a jefuit un club din Suceava şi apoi și-a făcut un selfie. Imaginile au ajuns pe Facebook: „Te facem vedetă!”
de S.T.    |    25 Sep 2019   •   12:52

Proprietarii unui club din Suceava au postat pe pagina de Facebook a localului mai multe fotografii cu un tânăr care a intrat în club şi a furat câteva sticle de alcool şi bani, după care și-a făcut un selfie. 

În imaginile postate pe Facebook nu se vede fața hoțului. Proprietarii clubului fac apel la tânăr să restituie tot ceea ce a furat, în caz contrar aceștia vor publica noi poze.

„Te facem vedetă”, au scris ei.

„Deci cat poti sa fii de prost...intri pe geam, furi bani si sticle de băutură dupa ce te-ai plimbat cateva minute prin fața camerelor, te mai si uiti direct in ele, fara manusi, lasi amprente peste tot, mai vii si cu o sticla de bere pe care o lasi la locul faptei. 

Prietenaș, daca ti-au trecut aburii alcoolului, desi nu cred ca iti mai revii vreo saptamana la cata bautura ai luat, fa cumva sa ne recuperam prejudiciul pana maine, ca ne vom retrage plangerea si vei scapa si sa te lovesti la ochi (parafrazandu-i pe prietenii de la CARGO).

Daca nu, maine revenim cu noi poze si te facem vedeta.

Un share va rog, sa vada vedeta si prietenul (prietenii lui) complice”, se arată în mesajul administratorului clubului.

×
Subiecte în articol: club Suceava selfie furt alcool
Parteneri
Cât costă coșul de cumpărături cu două săptămâni înainte de Paște
x close