Un tânăr din Iași a decis să plece din casa părinților și și-a închiriat o garsonieră în oraș. Avea însă un motiv ascuns pentru care a făcut acest pas. Toți au fost șocați când l-au aflat

09 Iul 2019   •   13:25
Un tânăr din Iași a decis să plece din casa părinților și și-a închiriat o garsonieră în oraș. Avea însă un motiv ascuns pentru care a făcut acest pas. Toți au fost șocați când l-au aflat foto: Pixabay.com

Un tânăr din Iași a decis să plece din casa părinților și și-a închiriat o garsonieră în oraș. Avea însă un motiv ascuns pentru care a făcut acest pas. Toți au fost șocați să-l afle. 

Bărbatul de 33 de ani suferea enorm după moartea iubitei sale și nu reușea să facă față durerii, așa că a decis să-și pună capăt zilelor. A optat însă să nu o facă acasă la ai lui, așa că a închiriat o garsonieră. 

A redactat și un bilet de adio, rugându-l pe cel mai bun prieten al lui să se ocupe de înmormântare. Și-a cumpărat mult alcool pe care l-a combinat cu medicamente și a băut până a rămas inconștient. Proprietara garsonierei pe care tocmai o închiriase, o tânără, a încercat să ia legătura cu băiatul, însă nu a reușit. A mers direct la locuință, iar acolo l-a găsit pe tânăr fără viață. Speriată, a sunat la 112. Personalul medical ajuns la fața locului nu a putut decât să constate decesul. Se pare că moartea survenise cu aproximativ 3 ore în urmă.

Corpul tânărului a fost transportat la IML pentu necropsie, scrie ziaruldeiasi.ro.

Parteneri
x close